2011-01-09

Első érszoft + überbrumm

Huuuu gyerekek hát ez a mai nap nagyon ott volt a szeren. Reggel kelés menetfelszerelés felvesz Frankie eljött értem és mentünk Mazsoláért aztán usgyi ki NewCatstlere :) Előszőr azt hittük hogy na jó lesznek egy páran s tolunk egy pár szánalmas kört de nem, ott volt mindenki aki a T800ban számít persze voltak hiányzók is de akkor is a mag ott volt :) nekiálltunk ésmelkezdtük a gyakást.....majd a csata legnagyobb hevében két őzike berohant a csatatérre...mindenki de mindenki megállt. Mintha egy grand stoppot nyomott volna valaki. Csak álltunk ott a sok "katona" és csodálltuk az őzeket. Háttt olyan löketet kaptam hogy csak na. Nem lehet szavakban leírni. Csodás volt. Egy olayan valami hogy ledöbbensz azon menyire tiszta szép és ártatlan a természet. Hááát készen voltunk újra kezdtük a kört de mindenkiben ott volt a csoda. :) Nehéz ezt így most leírni :) de remélem kedves olvasó érted miről van szó.

Aztán este Szikra, ifjú borászok nagy találkozója, kezdő kis zenekar rocskal majd belga háát. Ez valami eszméletlen pareee volt. Odaraktuk magunkat Frankie, Mazsola meg én. Vetettük a témát. Maj mikor a Belga befelyezte a szevasztok dolgot egy DíDzséj vette át a hatalmat a beat felett. Áhhh nem lhet leírni mekkor dolgott vetett oda a zeneéhes népnek........minden de minden volt BBoy, retro, dizsum dizsum, rocsk, Brown....áhhh csoda hogy még vannak ilyen emberek :)

Nemrég étem haza s gondoltam ezt megosztom veled kedves olvasó mert olyan nagy boost volt hogy huuhhhhh. Ez a nap egy valami hubazzeg kategória volt.

Azt hiszem most elhúzódom a pihepuha ágy felé :) dobok egy laza szundicseket :)

Rizsa helyett nagy emberi ölelés mindenkinek.

Nincsenek megjegyzések: