2009-03-30

Stormtrooper in spring

Ma Mazsola kedves kirángatott (ha holnap megjelensz az ajtóban reggel nem fogok örülni neked....) a Margitszigetre egy kis levegőterápiára, cseppet sem bántam meg. Igaz az antiszociális hányadosom az euróéval vetekedett :) de jól esett látni ahogy ébredezik a természet. Mókus, madárka rügyek almafa :) még esgy kicsi és itt a tavasovics fulltime :)

Aztám metacicskaeset volt :) (utolsó kép)














9 megjegyzés:

Ágics írta...

És a cicáim hol vannak? Különben káprázatosak!:)

stormtrooper írta...

van mókus:)

Ágics írta...

cica, cica, cica, cica, cica, cica, hol a cica? x 100!:) Kezdek egy hároméves szintjére emelkedni, ma így menekülök el a problémák elől. A kreativitás, na azt pl.: szeretem magamban!:)

stormtrooper írta...

mokus:)

Ágics írta...

Ez a pár mondat mindent elárul rólunk.:) A mókus egy kedves állat, a bozontos farkával, meg a kicsi kis mogyorócskáival.;) Legyen mókus, cicamókus!:)

stormtrooper írta...

vérmókus

Kaat írta...

Ágics, Mérei úr nagy hatással lehetett Rád, már csak a szőrtarisznya kéne oda...

Ágics írta...

Mérei úr is nagy hatással volt rám, de te Mérő úrra gondolsz, nemdebár, ugyebár?:)

Akkor inkább legyen vérnarancs, mert az politikailag integratív, szelíd, ártalmatlan, és vega, de semmiképp se vérfarkas, mert attól megriadnak a kislányok, és a gyengébb idegzetű kisfiúk. A vérnarancsban az a jó, h elfér egy szőrtarisznyában, és nem teszi tönkre, amit egy vérmókusról ugye nem lehet elmondani. Érti?:)

Lenka írta...

nem hiszem el, h ez én voltam! hogyan adhatta magát egy olyan nő, mint én, olyan olcsón, mint ő?!?:)