2009-04-01

WHAHAHAHAHAHHAHAAAAAAA


6 megjegyzés:

Ágics írta...

Ez cseppet sem vicces, inkább agresszív, és tragikus esemény, amelyben egy Hófehér leány egyetlen délután alatt egyszerre hét törpéjét veszíti el. Persze mit várjon az ember egy medvétől, aki nem szereti a kedves kis cicamókusokat!:)

stormtrooper írta...

birtokháborítás esetében jogos a megevés :)

Ágics írta...

De ezek a szerencsétlen, szorgalmas törpék csak dolgozni mentek volna, h eltartsák a Fehérkét, aki, tul.képp egy szőke nő, aki átfestette feketére a haját, és folyton űzte őket, h kell neki a nagyobb lakás, a kocsi, meg a luxusnyaralás. Ezért is voltak olyan fáradtak, h egy lyukkal elvétették a bányát. A medvékkel az a nagy baj, h előbb esznek, aztán kérdeznek.:)Aztán meg bánkódnak, h nincs kiről álmodniuk télen a saját tulajdonú, vasrácsos, riasztóval felszerelt, összkomfortos, és különben igen bájos barlang"ly"ukban.:)

stormtrooper írta...

nem veszem magamre mert nem a a fazonom :)

Ágics írta...

Kár, pedig olyan izgi lett volna!:) Nem baj, percek kérdése, és keresek magamnak vmi másik ideált. Majd megmutatom, h jó-e a méret, és tetszik-e a fazon, bele tudsz-e bújni, és kellemes viselet-e.:)

Lenka írta...

mer' te mindenkit megeszel, és mindent lerombolsz magad körül, ahelyett, h észrevennéd a hernyóban a pillangót...minek tökéletesnek lenni mindig, mindenkinek?

a tökéletesség dögunalom, az Isten is azér' teremtette az embert, h végre menjen egy nonstop szappanopera a világmindenség képernyőjén... és ő már csak tudja!:)