2009-03-05

Stormtrooper the slave - és most nem vinyóról beszélek

Szóval vannak olyan emberek akik az élettársukkal vezetnek céget és mivel az otthoni dolgokat nem tudják féretenni céges környezetben rabszolgahajcsárokat alkalmaznak hogy kiélhessék a flusztrációikat.....

Volt most az elmult 3 napban beleértve a mait is egy nagy tender aminek az elkészítése folyamán nagy szerepet kaptam kb olyan érzés volt mint mikor belőknek egy húsdarálóba és azt mondják legyél te a marha :) lehetetlen:) a határidő pedig ASAP azaz tegnapelőtter de azonnal. És amikor abban reménykedik az ember esetemben a medve hogy az eddig normális account jó fej lesz és normálisan átlátjuk majd a dolgokat bekavar mint állat de nem a saját hibájából hanem mert Mr és Mrs Cég hajtják ő meg minket akkor a faszkivan.....szóval egyszer azt mondják csinálj új arculatot aztán ezt meg kimondta hogy arculatot kell csinálni aztán és a web hogyáll és az arculat.....szóval rőhej. Arról nem is beszélve hogy prezentálni kellett ma 1400kor 1345kor jön a kérés hogy legyen már lemodellezve 3 mappa 3 designel....1:1 méretben :) mwuhahahahahahahahaha akkorát röhögtem hogy hu. Mondom ez nem nagyon fog menni.....erre dehogynem mennie kell. Szóval érted kedves olvasó :9 Koligeller meghajlította az idő és a tér dimenziójit lelassította őket és végzett egy kb 35 perces késéssel ami után jött a lebaszás hogy miazhogynincskészidőre :) beleröhögtem a fejükbe magamban :) és csak annyit mondtam www.szánalmas.hu. Kb ilyen kaliberű ez a mai nap is szal még bennt, de törve nem várom a briefet hogy mehet e akkor az előkészítése a kreatív aníagoknak az arculati kézikönyvbe vagy majd holnap :) Köszönöm Mr Cég és köszönöm Mrs Cég. Ez valóban egy kellemes este. De az hogy már 3 napja nincs magánéletem az nem érdekel senkit :) nem baj ahogy Anti bácsi is mondta:) lesz még grafikusból tanítóbácsi vagy kőműves :)

Mindenesetre azért legalább van melóhelyem és remélem ez csak egy ideiglenes fullparaliziseshelyzet majd elmúlik és Mr és Mrs Cég is megtalálják egymást érzésben szeretetben és minden másban :)

Stormrtoopperovics back to werk.....

Smile is the most powerfull weapon of mass distruction....so smile :)

2 megjegyzés:

Macsek írta...

Eddigelé nem értettem egészen, hogy Orfű óta teret is hajlítasz, de most megvilágosodtam!

Névtelen írta...

Kedves Grizzlee! Minek annyit mosolyogni, amikor vicsorogni is lehet? A lényeg, h látszódjanak a szemfogak! ;)