2007-09-11

WTC vs Városrendezés 0:1


Csakhogy ne felejtsük el :) Ma 6 éve New York városrendezése az egyik legnagyobb irányított robbantást hajtotta végre Manhattanben ......no commnet a körítés temészetesen más volt és egy nagyonjó ürügy hogy mehessenek haborúzni a nagy amerikaiak ......( lsd. Pear Harbour - II. VH, Korea, Vietnam).
Mindíg is kellett nekik valami amitől beindúlhatnak namost kérdem én nem lehetne ezt megoldani egy kicsit humánusabban pl utcai fesztivál, nagy buli valahol a pusztaban csakhogy beinduljanak...na mindegy....nem akarok belemenni az össze esküvés elméletbe mert........nem lenne elég ez a blog hogy leírjam inkább mellékelek egy nagyon érdekes 160perces videót amit egy kis angoltudassal meg lehet érteni és el lehet gondolkodni rajat nem kicsit.... Méghogy Castro a rossz ember......

Nah hát kedves közönség tessék háradőlni és popkornba beleilleszteni kicsi kis kezünket.....kezdődjék a stori.....

KLIKK

csak egy érdekesség......Mikor történt a dolog 2001.9.11. Mi amerikában a mentök, rendőrök, tűzoltók hívoszáma 911......no comment szerintem Bush bacsi fiokjaban figyelhet egy dosszié Hogy Project 911 .....de hát ezt sosem tudjuk meg

stormtrooper vs american secret service 0:1

3 megjegyzés:

Kicsi írta...

Nokéremszépen.

1. Nem beindulni akarnak, ergo utcai fesztivál kilőve. Pénz, pénz, pénz. Bizonyos csillagászati összegek gyors megszerzése változatlanul a háborúra rímel.

2. Mondjuk az, hogy 911 talán a kitalálók kreativitásán kívül nem sok mindent bizonyít.

3. Nyilván Te is úgy értetted a városrendezést, hogy szíájé.

Én tényleg kicsi vagyok ehhez az ügyhöz. De a hülye számára is világos, hogy belső akció volt. Egyébként meggyőződésem, hogy ilyen esetekben igenis szándékos a félhomály. Hát nehogy már pont ez a banda ne tudjon tökéletesen precízen kitervelni/megvalósítani valamit. Csak gondolom az van, ami más kontextusban a barokk templom funkciója - hogy lássad, mennyire porszem vagy és féjjjé'.

Az egyedüli dolog, ami nem világos, hogy Oszama mondjuk mér röhögteti körbe magát... Ha nem ő volt, mégis rábólintott, nyilván USA-puszipajtás, de legalábbis nagyon meg kellett velük egyezni. Persze az sem véletlen, hogy bottal ütik a nyomát. Nehéz lehet neki röhögés nélkül kibírni a dzsihád eszméjébe göngyölt minden hitelességet nélkülöző Amerika-ellenes észosztást. Mentségére szóljon, hogy amit én a szövegeiből eddig hallottam, abban nagy eszmefuttatás nem került elő. De lassan az ottani csorda is rájön, hogy valami nem ül. Egyre kevesebben támogatják az öngyilkos merénylőket.

Ennek a sztorinak nincs valami szavatossági ideje? Mert a Kennedy-akta kibontogatása pl. lassan időszerű. Már csak 20-30 év talán?!

stormtrooper írta...

ha elévül én már nem fok élni de sebaj.......

Névtelen írta...

Ja és csak megjegyezném hogy a madridi robbantások 911 nappal szeptember 11 után történt.....nem fura?!