2009-01-11

Stormtrooper sick motherfucker.....

Egy évig nem volt semmi bajom - kivéve a lelki cirkuszokat - és most már lassan 3ik hete húzom a göthemanócskát magammal. Úgy látszik hogy a kis kikapcsolódás megtette az egészségügyi kitörést :) Breakout. NA de hát ideje is volt 2 évig nem voltam beteg :) mWuhahahahhaah.

Munka: EGyre jobban érzem magam :) jó arcokkal vagyok körbevéve. persze még meg kell nekik szokniuk hogy magamban dumálok, meg acdczem :) Természetesen megvannak a napi fasságok :) de hol nincsenek. Mondjuk ami érdekes ma kaptunk egy körímélt - csakhogy magyarosan írjam :) - hogy szerdán céges mozidélután lesz :) Valami Amerika 2 VIP terem álló fogadással :) Érdekes motiváció :) tetszik nagyon. Na de ne igyunk a medve bőrére előre. :) gyün még medvére dér:)

Az az igasság....hogy nagyon jól vagyok :) annak ellenére hogy van egy reket gond, de kinek nincs:) prbálom apránként felszámolni a problémákat. Természetesen megvan bennem az hogy egyszerre csináljak mindent:) de nem lehet olyankor megszolal a jó Stormtrooper bennem hogy hÉÉÉÉÉ hold your horses monkey, és leülök:) persze a rossz oldal mindig ott motoszkál de darkszájd:) de nem hagyom magam :) hehehehe Úgyhogy így telnek ezek az első napok ebben a 33ik évemben itt a föld nevű bolygón. Azért néha úgy belegondolok hogy 10 évvel ezelőtt még mi voltam mi volt az értékrend.....heh Vigyorgom is magamon. Annyit változtam hogy már nem is tudnám élni azt a régi "gondtalan diákéletet", azért ha megerőltetném magam talán menne :). Jó kis koleszos partyk, foci, kosár, görkori, nagy sütések - főzések, jackass, fegyelmik a jackass miatt, cs, CC, sörözés a kantinban:) a régi szép idők :) jó volt, tanulságos.

Mindenkinek egy nagy mosolyt csak mert gáz nincs :)de öröm van az élet apró örömei.
Smile a day keeps the sadness away.

rizspetty és may the colm be with you :)

Stormtroopa out

Nincsenek megjegyzések: