2011-02-03

Derék

Annak ellenére hogy rebuilding van egész jól vagyok igaz ráhúzódott a feszkó a fizikai lényemre....derékban megfájdultam. Le kell csillapodni/nyugodni egy kicsit mert egyszerüen érzem hogy ez nem idegbecsípődésből adódott hanem idegi alapon szóval GUzsFáBBBááááá meg SZUsZÁáá. Kattog még az agyam néha de már nem annyira mint mondjuk 2 hete amikor az őrület határán jártam, nem is ment a meló meg semmi....na de mostmár jobb, sokkal jobb.

Pörgés van ezerrel tegnap volt munkatársaimmal (KoldusDesign :)) voltam egyett cocializálódni húú de jóvolt, megváltottuk a világot vagy 3szor, meg kirugtuk az összes volt főnököt meg höbörögtünk hogy senkiháziak kezében van a popszakma :) Egyszóval nagyon jó volt. Aztán hazafelé menet úgydöntöttem by foot megyek, hát azt kell mondenom hogy a város egy idő után tud ám szép lenni. Mivel a szabdságtértől a 9kerig elég hosszú az út hát nézelődte, de jó is volt megint kisutcákon sétálgatni és ami nagyon fura volt voltak olyan részletek mint Prágában - fuu de jó is volt az - kisutca kicsit megvilágítva sejtelmesen zord és kicsit hideg. Nagyon jó volt. Enerdzsájzing.

Aztán pénteken szülinapi babazsúr Galériában majd Mártonos Évnyitó, szombaton YUGO pareeee...Ördiékkel meg még vagy ezer másik jóarcú emberrel. Meglássuk mit bír a Medve :) Most érzem erre van szükségem mert ne tudok egy helyben ülni, folymatosan bennem van a menőke ide oda menni emberekkel találkozni partizni mozogni nem punnyadi. A punnyadás sajnos letardzsit szül ami nem jó, most erre nagyon nincs szükségem se energiám s hála a barátaimnak nem is nagyon tudok "elbujdosni a barlangba" :) mindenki keresget :) és ez olyan jó.

Munkában sajnos van ilyenolyan "fanatsztikus" meló....no komment de hát istenem ez van meg kell oldani a dolgokat. Hiszen ez a dolgom :) Akár Wolf is lehetnék a problémamegoldó (problemszolver) :) és a vicc hogy igaz néha a tökömön jön ki a sok atomfizikus de élvezem ám :) jó azért megoldani a kis ügyes bajos dolgaikat :) hehehehe

Na gyerekek csókollak titeket jóklegyetek ha tudtok :)

Nincsenek megjegyzések: