2009-02-09

Stormtrooper vs Sportbűnügyipolitikaikissebségikérdés...

Azért kinyílik az ember zsebében a bicska....

Nah a kényes részte a dolognak az hogy kik voltak az elkövetők a Veszprémi balhéban és hogy miért lehet azt megcsinálnija egy 30 fős társaságnak hogy bemegy valahova és nem fizet, utánna meg megy a cirkusz, pultoslányt majdnem kiszedik a pult mögül na és ekkor milyen fura hogy a három idegen légiós ugrik oda hogy segítsen. Le a kalappal előttük. Olvastam ma B92öt ( szerbiai függetelen infós cumó) és ott pl leírták azt amit itt senki sem monnd hogy a szerb srácot (Žarko Šešum) akkor rúgták fejbe mikor ő segíteni szerette volna a román (Marian Kozma) srácnak mikor a horvát (Pešić Ivan) srác odaugrott hogy segítsen a szerb csapattátrson akkor döfték meg..... A macska rúgja meg. És hogy csak úgy megpedzem a kisebbségikérdésesdolgot csak úgy bájdevej....Stojkáék.....hát nem mondok semmit.

Ahol lakom itt is elég sok a roma de velük valahogy nincs ilyen gonnd, persze vannak problémás esetek de azt inkább most nem írom le.

Hogy miért nem segítettek a többiek gondolok itt a többi csapattársra, vendégekre...hmmmmm. Érdekes. Mondjuk nem csodálokzom mert ha valakit mondjuk elütnek bringával vagy éppen összeesik az utcán vagy ne adj isten segítséget kér mindenki elfordúl és szarnak bele az emberek az egészeb. Gyerekek hova lett a segítőkészség, embertársi törődés? Nem egy kulcscsomó hogy csak úgy elvesszen!!!!!!!!! Valahogy úgy érzem hogy nem számithatok senkire manapság (gondolok itt a polgártársakra), ha neadj isten valami zűr lenne.....elég szomorú, vagy inkább szánalmas? Nem tudom. De minden estere nem igazán jó. Kiváncsi leszek hogy mi lesz a következmény..... Mint tudjátok szerbiában nem nagyon szeressék az ilyet ....szóval álítolag már elindult egy pár autó veszprémbe, Romániában nem tudom de szerintem ők sem nagyon szeressék nem hiszem hogy jönnének de a horvátok háááát nem tudom. Szóvl ha nem a rendőrseg akkor majd más megoldj a problémát igaz jobban örülnék ha ezek az emberek kapnának 300 évet mondjuk, de valószínű hogy kapnak mondjuk 6-12 évet gondatlanságból elkövetette vagy véletlen emberölésért + garázdaságért kb 3 at és kalp kabát, amig pedig sitten vannak addig ugye védve is vannak.....kivéve ha nincs kapcsolata valakinek odabennt...... Holott szívem szerint golyót adnék....de nem én vagyok a bíró...

Azéért remélem nem lesz több ilyen. Nagyon remélem.

Mindenesetre azt tudom zárásként mondani hogy nagyon megrázott és kurvára felbaszta az idegemet hogy ilyen lehetséges itt magyarországon ma. EU mi? Lófasz és estifény..... lofasz van itt, nem ország!!!!!!!!!

Elnézést a kiakadásért csak nem nagyon tudom magamban tartani.

Riszpekt

4 megjegyzés:

csigaház írta...

Bocsi, hogy megint én!

Igazad van, én is kiakadtam, nem is ez az utolsó okán, hanem a bennem felgyűlt hasonló események sora miatt.
Szerintem van cigány bűnözés, ahogy van nem cigány is. Valahogy mintha beállna a "rend", Mi ezt követjük el, erre specializálódunk, Ti meg mást.
Ami engem ennél jobban kiborít az a pozitív diszkrimináció kérdése, miért várjuk el, hogy épp úgy felelős tagja legyen társadalmunknak, ha kiskorusitjuk, úgy , hogy megtanítjuk miképp szerezzen hasznot származásából. Nyilván nem a cigánygyerekekre gondolok, hiszen ők még minden irányból formálhatóak. Gondolok arra (már klasszikusnak számító gondolatok), amikor minden létezőt igénybe vesz és közben kint várja a merci, vagy azért kap meg előbb juttatást, mert meg meri fenyegetni az ügyintézőt stb. Ha bajt csinál azt vágja a képedbe, hogy azért mert diszkriminálják. Akkor kapjon többet és segítsék jobb helyzetbe kerülni, ha le tett az asztalra valamit, ugyan akkor pedig kapjon ugyan úgy esélyt mindenhez, mint bárki más ( pl: munkahely ).

stormtrooper írta...

absolutttééé egyetértek:) Nekem sincs semmi bajom azokkal akik élnek a szoctámmal mert nagycsaládosok és romák és dolgoznak. A merci herci bandával van nekem a bajom. Kicsibe 5000 mindent.....érted. Na nem mi fogjuk megváltani a volágot de azért jó tudni hogy vannak olyanok akik hasonlóan gondolkodnak :)

Macsek írta...

Metfe,
az a baj, hogy hiába kap akárhány évet, még ha nem is sikerül az ügyvédnek kilantoznia a felfüggesztettet, akkor is kisétál MAXIMUM 3 év után JÓ MAGAVISELETÉRT!!! Semmiféle komoly szankció nincs. Még emberölésért sem. Röhögnek egy jót a markukba és ha kijöttek, ugyanott folytatják.

Névtelen írta...

Wazze az asszony leánykori neve Sztojka! Féljünk? :)
Ja! Én is elkezdem :
http://nyiha.blogspot.com/

SzépNapot
(tucc operátort beszorítani az új csapatodba v.hogy?)
Nyiha