2014-04-30

Check in @WORK

Jelenleg a munkahelyi szitu a következő:
Pénz kell mert nem jöttek a számok, a tenderek nem úgy nyerődenek ahogy szeretnénk, sokkal jobban dolgozzuk ki a munkákat, nagyon megvagyok elégedve a munkáddal de ha lehet akkor kicsit jobban dolgozd ki a key visueleket és még sok hasonló kérés van.

Na ez a hivatalos része.

Ami emögött van azt nem tudom mi de amit a kolegámimmal érzünk az nem más mint, hogy az utolsó csepp energiát is kipréselik belőlünk, ami rendben is lenne ha ezt esetleg kompenzálnák egy cseppet, de sajnos ez nem történik meg. Ami ennek az elkerülhetetlen hatása lesz az nem más mint hogy azok akik egy jó csapatot alkottak elmennek. A vezetőség elmondásából viszont arra következtetek, hogy a CÉG életében nem volt még ennyir jólműködő kreaív részleg. Valahogy nem értem azt hogyha van egy csapatom ami megoldja azokat a problémákat amik elé állítom őket ezzel profitot gyártanak a cégnek -nem is kicsit - akkor nem állna az az érdekemben hogy megtartsam ezt a csapatot? Nem kéne motiválnom őket? Nem kéne meghallgatni a javaslatokat? Hiszen mindenkinek közös az érdeke. Ha megkapom az extra jutattásomat pl. akkor látom jól megy a biznisz és motivál hogy dolgozzam, de ha azt látom hogy beleadok apait anyait hogy kielégítsem a kéréseket majd egy köszönöm sem hangzik el és a munkafolyamatokat nem más gátolja mind a döntéshozók nem együttléte a projectekkel amiket viszont nem lehet leadni nélkülük akkor nagyon nem érzem a "közös hajó" efektust.

Egyszerüen nem értem hogy hogyan lett egy kreatív vezetőböl akivel lehetett sörözni, beszélni, barátkozni, kreatívan ötletelni, jóbanlenni, megbízni egy olyan "főnök" aki a másik megalázásával, megdorgálásával statuál példát és az előbb említett tulajdonságok nyomait is alig lehet felfedezni benne. Ez is egy olyan kérdés ami csak így felvetődik. Amit nem értek.

Szummázva
Egy kisebb ügynökség szeretne nagycéges arcot mutatni befelé és ezze "motiválni" a munkásait. Kifelé pedig a lazacégvagyunknagycsalád dolgot.

Véleményem:
Nem így kéne csinálni hanem kifelé kell a nagycéges arcot mutatni, befelé pedig a régi jó öreg HugÓpesTAsádor családosat.

Ez egy ügynökségnél dolgozó grafikus észrevételeinek összegzése arról hogy kb mennyire el van csúszva a dolog

PÍSZ

Nincsenek megjegyzések: